Tuin met klein zwembad

Welkom bij ROMO Zwembaden, waar we de droom van een privézwembad in je eigen tuin waarmaken! Transformeer je buitenruimte in een oase van ontspanning en verfrissing met onze prachtig ontworpen kleine zwembaden. Bij ROMO geloven we dat zelfs de kleinste tuinen kunnen worden omgetoverd tot een luxe toevluchtsoord, en we staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Voordelen van een zwembad:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzame constructie
  • Onbeperkte mogelijkheden in maatvoering bij bouwkundige zwembaden
  • Verschillende kleuren en opties mogelijk
  • Goede isolatiemogelijkheden
  • Geen osmose
tuin met klein zwembad

Jouw unieke ontwerp

Bij ROMO Zwembaden begrijpen we dat elke tuin uniek is, net als de visie die je hebt voor je zwembad. Daarom bieden we een persoonlijk ontwerpproces waarbij we in overleg met jou een zwembad creëren dat perfect past bij jouw ruimte en wensen. Onze deskundige ontwerpers nemen de tijd om te luisteren naar jouw ideeën en zorgen ervoor dat het eindresultaat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch meesterwerk wordt.

 

Kleine, maar o zo luxueuze zwembaden

Onze kleine zwembaden zijn ontworpen met een hoge waterlijn en variërende dieptes van 120, 140, en 160 cm, waardoor zelfs een bescheiden buitenruimte een luxe uitstraling krijgt. De compacte afmetingen maken het mogelijk om te genieten van de voordelen van een zwembad zonder concessies te doen aan de ruimte in je tuin.

Kenmerken van zwembaden

     Eigen ontwerp in overleg

     Hoge waterlijn en variërende diepte van 120/140/160 cm

     Energiezuinig en duurzaam

      Korte bouwtijd van ca. 3 weken

     A-kwaliteit materialen + producten

Duurzaam en energiezuinig

Bij ROMO streven we naar duurzaamheid in elk aspect van ons werk. Onze kleine zwembaden worden gebouwd met A-kwaliteit materialen en zijn ontworpen met energiezuinigheid in gedachten. Geniet niet alleen van de luxe van je eigen zwembad, maar ook van de wetenschap dat je investeert in een duurzaam en milieuvriendelijk buitenverblijf.

 

Snel genieten met korte bouwtijd

We begrijpen dat je niet kunt wachten om te genieten van je kleine zwembad. Daarom streven we naar een korte bouwtijd van ongeveer 3 weken, zodat je snel de verfrissing van je eigen zwembad kunt ervaren.

 

Neem nu contact op!

Kies voor ROMO Zwembaden en ontdek de perfecte combinatie van luxe, functionaliteit en schoonheid in jouw kleine tuin. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan de reis naar jouw eigen stukje paradijs in de achtertuin!

Download hier onze brochure vol inspiratie!

Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen voor jouw perfecte zwembad of plunge pool? Download dan onze brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure zwembad
Zwembaden
Plunge pools

Contactformulier

Samen jouw droomzwembad realiseren? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan