Inbouw zwembad Blaricum

Zou je graag willen zwemmen, zonder dat je daar je huis voor hoeft te verlaten? Met een inbouw zwembad Harderwijk van ROMO Zwembaden is dat mogelijk! Onze experts maken een prachtig zwembadontwerp op basis van jouw voorkeuren en wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we zwembaden in elke tuin zorgvulding aanleggen. Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Inbouw zwembad Bilthoven

Inbouw zwembad Blaricum van ROMO Zwembaden

Jouw inbouw zwembad is volledig op maat te maken. Kies bijvoorbeeld uit vele opties, zodat jouw zwembad alles heeft wat je wilt en bepaal zelf de kleur. Ook de diepte van het zwembad is aan te passen naar jouw wensen. Samen creeren we jouw droomzwembad.

Enkele voordelen van een ROMO Zwembad zijn dat jouw zwembad binnen no-time klaar is. Met een snelle bouwtijd van ongeveer drie weken hoef je nauwelijks te wachten totdat je je eerste baantje kan trekken. Daarnaast zijn onze zwembaden energiezuinig. Dit is goed voor het milieu en bespaart jou kosten op de energierekening.

Voordelen van een ROMO inbouw zwembad Blaricum

  • Makkelijk te onderhouden: Dankzij de automatiseringssystemen kost het onderhouden van het zwembad minder moeite.
  • De beste materialen: Onze zwembaden zijn gemaakt van A-kwaliteit producten en materialen, waardoor ze een langere levensduur hebben.
  • Verschillende dieptes mogelijk: Kies tussen een diepte van 120 cm, 140 cm of 160 cm. Al onze zwembaden hebben een hoge waterlijn.

Eigenschappen van onze inbouw zwembaden

Inbouw zwembad Blaricum
Inbouw zwembad Blaricum     Duurzaam en energiezuinig
Inbouw zwembad Blaricum      Snelle bouwtijd van ca. 3 weken
Inbouw zwembad Blaricum     Eigen ontwerp mogelijk in overleg

Onze aanpak

Het proces begint met een oriëntatiegesprek. We bespreken de mogelijkheden, opties en types van onze inbouw zwembaden en maken concreet wat jouw wensen zijn. Op basis van dit gesprek maken onze tekenaars een ontwerp. Is dit het zwembad van je dromen? Dan stellen we samen een planning op van wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd. In ongeveer drie weken is jouw zwembad klaar om in te zwemmen!

Hoeveel kost het aanleggen van een zwembad?

Een zwembad aanleggen is een grote investering. Ben je benieuwd wat de hoogte van deze investering is? Bekijk dan de prijsindicatie voor onze zwembaden. Als je vragen hebt over de aanvraag, aanleg of het onderhoud van onze zwembaden, dan kan je contact met ons opnemen. We helpen je graag! ROMO Zwembaden bouwt ook in onder andere Laren en  Harderwijk.

Download hier onze brochure vol inspiratie!

Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen voor jouw perfecte zwembad of plunge pool? Download dan onze brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure zwembad
Zwembaden
Plunge pools

Contactformulier

Samen jouw droomzwembad realiseren? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan