Inbouw zwembad Leersum

Heb jij altijd al gedroomd van een inbouw zwembad Leersum in je tuin? ROMO Zwembaden helpt je om jouw droom uit te laten komen! Dankzij onze ervaring in het aanleggen van zwembaden hebben we altijd een zwembad dat perfect bij jou en jouw tuin past. Zo kan jij optimaal genieten en kom je helemaal tot rust.

Inbouw zwembad Leersum

Inbouw zwembad Leersum van ROMO Zwembaden

  • Duurzame materialen: Dankzij het gebruik van duurzame materialen kan jij eindeloos lang genieten in je eigen inbouw zwembad Leersum. Daarnaast zijn onze materialen ook enerziezuinig!
  • Professioneel maatwerk: De experts van ROMO Zwembaden leggen met precisie jouw inbouw zwembad aan.
  • Snelle bouwtijd: In ongeveer 3 weken is jouw zwembad klaar om in gezwommen te worden.

Eigenschappen van onze inbouw zwembaden

Inbouw zwembad Leersum
Inbouw zwembad Leersum      A-kwaliteit producten en materialen

Inbouw zwembad Leersum     Variërende diepte van 120/140/160 cm met hoge waterlijn

Inbouw zwembad Leersum     Eigen ontwerp mogelijk in overleg

Onze aanpak

De experts van ROMO Zwembaden verzorgen jouw zwembad van begin tot eind: van het ontwerp tot aan de oplevering. Onze aanpak is als volgt:

  1. Orientatie: tijdens een oriëntatiegesprek verkennen wij jouw wensen, eisen en behoeften. Daarnaast ben je van harte welkom om onze zwembaden uit te proberen, zodat je kunt ontdekken welke van onze technieken het beste bij jou past.
  2. Ontwerp en offerte: nu jouw wensen duidelijk zijn, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van jouw droomzwembad en stellen wij een bijbehorende offerte op.
  3. Planning: wanneer de offerte is goedgekeurd, gaan we in overleg om de verdere uitvoering grondig door te nemen. We stellen hierbij een gedetailleerd plan op en stemmen de werkzaamheden zo veel mogelijk af op jouw beschikbaarheid.
  4. Uitvoering: de bouw van ROMO Zwembaden duurt ongeveer drie weken. We zullen het proces zorgvuldig met je doorlopen, zodat je nieuwe zwembad vakkundig geïnstalleerd wordt.

 

Waarom een inbouw zwembad Leersum?

Bij ROMO staan we bekend om onze aandacht en inzicht in inbouw zwembaden. Onze zwembaden zijn ontworpen om naadloos in jouw tuin te passen, waardoor iedere tuin perfect voor een zwembad is. Dus heb je een kleine tuin? Maak je maar geen zorgen, want wij hebben de oplossing!

We bieden op maat gemaakte ontwerpen die voldoen aan jouw visie. Of het nu gaat om speciale functies, afmetingen of vormen, bij ROMO vind je altijd een zwembad dat perfect bij jou past.

Hiernaast maken we ook gebruik van verschillende technologieën en onderdelen die het zwembad verbeteren. Zo hebben we een enerziezuinig systeem om het zwembadwater op te warmen en hebben we een automatisch onderhoudssysteem zodat het zwembad makkelijker te onderhouden is.

Hoeveel kost de aanleg van een zwembad?

Ben je benieuwd wat een inbouw zwembad Leersum kost? Bekijk dan de prijsindicatie. Voor vragen over de aanschaf, aanleg of het onderhoud van een zwembad kan je contact opnemen met ons. Wij helpen je graag! We bouwen ook zwembaden in onder andere Arnhem, Amerongen en Huis ter Heide.

Download hier onze brochure vol inspiratie!

Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen voor jouw perfecte zwembad of plunge pool? Download dan onze brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure zwembad
Zwembaden
Plunge pools

Contactformulier

Samen jouw droomzwembad realiseren? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan