Inbouw zwembad Laren

Zoek jij iemand die een inbouw zwembad Laren in jouw tuin zou willen aanleggen? De experts van ROMO Zwembaden zijn precies naar wie jij zoekt! We bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn, om zo jouw ideale zwembad te ontwerpen en op maat te bouwen. Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Inbouw zwembad Bilthoven

Inbouw zwembad Laren van ROMO Zwembaden

Bij ROMO Zwembaden snappen we dat een zwembad een grote investering is. Daarom is het belangrijk dat het zwembad volledig aansluit aan jouw wensen. Je kan kiezen uit verschillende opties en kleuren. Op basis van jouw voorkeuren maken wij een ontwerp van jouw droomzwembad. In slechts drie weken is jouw zwembad klaar voor gebruik! Woon je niet in Laren? Ook voor een zwembad in onder andere Blaricum en Harderwijk staan wij voor je klaar!

 

Voordelen van een ROMO inbouw zwembad Laren

  • Verschillende dieptes mogelijk: Kies tussen een diepte van 120 cm, 140 cm of 160 cm. Al onze zwembaden hebben een hoge waterlijn.
  • Energiezuinig: Dankzij onze energiezuinige systemen houdt je het stroomverbruik laag.
  • De beste materialen: Onze zwembaden zijn gemaakt van A-kwaliteit producten en materialen, waardoor ze een langere levensduur hebben.

Eigenschappen van onze inbouw zwembaden

Inbouw zwembad Laren
Inbouw zwembad Laren     Duurzaam en energiezuinig
Inbouw zwembad Laren      Snelle bouwtijd van ca. 3 weken
Inbouw zwembad Laren     Eigen ontwerp mogelijk in overleg

Onze aanpak

De experts van ROMO Zwembaden zorgen ervoor dat jouw zwembad vakkundig en met precisie wordt gebouwd. Onze aanpak is als volgt:

  1. Orientatie: we gaan graag met je in gesprek om te achterhalen wat jij zoekt in een zwembad. Natuurlijk mag je ook onze zwembaden uitproberen, zodat je een goed beeld erbij krijgt.
  2. Ontwerp en offerte: naar aanleiding van ons gesprek, maken wij een ontwerp van jouw droomzwembad met bijbehorende offerte.
  3. Planning: wanneer je akkoord gaat met de offerte, bespreken we graag samen met jou de planning van de werkzaamheden en leggen we de startdatum van de bouw vast.
  4. Uitvoering: de werkzaamheden gaan ongeveer drie weken duren. We doorlopen de planning zorgvuldig en houden je op de hoogte van het proces.

 

Hoeveel kost het aanleggen van een zwembad?

Ben je benieuwd wat de kosten zijn van het aanleggen van een inbouw zwembad Laren? Bekijk dan de prijsindicatie. Vragen over het onderhoud, de aanleg of de aanvraag van een zwembad beantwoorden we graag! Je kan contact met ons opnemen voor al je vragen.

Download hier onze brochure vol inspiratie!

Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen voor jouw perfecte zwembad of plunge pool? Download dan onze brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure zwembad
Zwembaden
Plunge pools

Contactformulier

Samen jouw droomzwembad realiseren? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan