Onze aanpak

We leggen je graag uit wat onze werkwijze is, zodat je precies weet wat je kan verwachten. We realiseren zwembaden van A tot Z, van ontwerp tot oplevering. Dit betekent dat jij alleen maar je zwemdroom en je wensen aan ons hoeft te vertellen, de rest doen wij. Tijdens het hele proces houden we persoonlijk contact, zodat alles soepel verloopt. Met een professioneel team van vakmensen wordt jouw zwemdroom gerealiseerd!

Het is ook mogelijk om de rest van de tuin in het ontwerp mee te nemen, zodat bij de bouw van het zwembad de complete tuin een make-over krijgt. Hiervoor werken we samen met erkende hoveniers en professionele bouwpartners. Vraag gerust naar meer informatie!

Aanpak

In 4 stappen jouw droomzwembad in de tuin

Stap 1: Oriëntatie 

Elk zwembad start met een oriëntatie. We willen graag met je in gesprek om jouw wensen te achterhalen. Je bent van harte welkom om onze zwembadervaring uit te proberen en om meer te leren over diverse technieken die we gebruiken. Hierdoor krijg je een helder beeld van de beschikbare opties. Natuurlijk staan we ook paraat om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast zullen we enkele kritische vragen stellen om te bepalen welk type zwembad het meest geschikt is binnen jouw budget, situatie en wensen.

Stap 2: Offerte

Nadat jouw wensen helder zijn, vertalen wij ze naar een ontwerp en bijbehorende offerte. Onze offertes zijn zorgvuldig opgesteld, met volledige transparantie en gedetailleerde informatie. Hierdoor ben je goed geïnformeerd over wat je kunt verwachten, zonder enige ruimte voor onverwachte verrassingen achteraf. Vraag nu een offerte aan!

Stap 3: Voorbereiding

Zodra je akkoord gaat met onze offerte, willen we graag een overleg met je inplannen om de verdere uitvoering grondig te bespreken. Ons doel is om een gedetailleerd plan op te stellen waarin de werkzaamheden volledig worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. We zullen ook een startdatum vastleggen die voor jou het beste uitkomt. 

Jouw tevredenheid en succesvolle projectrealisatie hebben onze hoogste prioriteit. We willen ervoor zorgen dat elke stap van het proces soepel verloopt en dat we een resultaat bereiken dat aan je verwachtingen voldoet. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw visie werkelijkheid te maken.

Stap 4: Uitvoering

Je nieuwe zwembad wordt volledig op maat gemaakt en met uiterste vakkundigheid geïnstalleerd door onze gespecialiseerde vakmensen. Ons team bestaat uit toegewijde experts met uitgebreide ervaring, die gedurende het hele proces met enthousiasme betrokken zijn. 

De bouw van het zwembad neemt ongeveer 3 weken in beslag, waarbij we zorgvuldig elke stap van het proces doorlopen. We begrijpen dat jouw zwembad een belangrijke investering is en daarom zetten we ons in om kwaliteit, vakmanschap en precisie te leveren. 

Download hier onze brochure vol inspiratie!

Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen voor jouw perfecte zwembad of plunge pool? Download dan onze brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure zwembad

Impressie van onze aanpak

Zwembad bouwen

Contactformulier

Samen jouw droomzwembad realiseren? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan