Inbouw zwembad Bilthoven

Wil je op een warme zomerdag een duik nemen in een zwembad in je eigen achtertuin, maar wil je niet het gedoe van een opblaasbad? Neem dan een inbouw zwembad Bilthoven! Bij ROMO Zwembaden plaatsen wij vakkundig jouw inbouw zwembad in de tuin, zodat je heerlijk kan genieten van de luxe van een zwembad wanneer jou dat uitkomt.

Inbouw zwembad Bilthoven

Waarom een inbouw zwembad Bilthoven?

  • Natuurlijke rust: Ons inbouw zwembad past naadloos in jouw leefruimte, waardoor je je waant in een gevoel van natuurlijke rust en luxe. Hierdoor draagt het zwembad bij aan het creëren van jouw woongeluk.
  • Geen osmose: Door onze vakkundige manier van bouwen komt er geen osmose vrij in het zwembadwater.
  • Moderne technologie: ROMO Zwembaden integreert slimme technologieën om jouw zwembadervaring te perfectionaliseren. Zo verwarmen we het water op een energiezuinige manier en maken we gebruik van slimme automatiseringssystemen.

Eigenschappen van onze inbouw zwembaden

Inbouw zwembad Bilthoven
Inbouw zwembad Bilthoven     Variërende diepte van 120/140/160 cm met hoge waterlijn
Inbouw zwembad Bilthoven      Snelle bouwtijd van ca. 3 weken

Inbouw zwembad Bilthoven      A-kwaliteit producten en materialen

Inbouw zwembad Bilthoven     Duurzaam en energiezuinig
Inbouw zwembad Bilthoven     Eigen ontwerp mogelijk in overleg

Inbouw zwembad Bilthoven van ROMO Zwembaden

Goede kwaliteit: Met een inbouw zwembad van ROMO hoef je niet bang te zijn voor de kwaliteit. Door het gebruik van de beste producten en materialen heeft jouw zwembad een lange levensduur.

Verschillende uitvoeringen: Onze zwembaden zijn aan te passen aan jouw wensen. Wil je een diep zwembad, of toch liever een zwembad waar je met gemak in kan staan? Bij ons is het mogelijk!

Goed geïsoleerd: Het is belangrijk dat een zwembad goed geïsoleerd is. Je zwembad verliest dan minder warmte. Hierdoor heb je minder energie nodig om het water warm te stoken. Onze zwembaden beschikken over deze isolatiemogelijkheden.

Laat jouw zwembaddroom uitkomen!

Een zwembad is natuurlijk meer dan alleen water. Het is een een manier om tot rust te komen en te genieten van heerlijke luxe. Wacht niet langer totdat jouw droom van een inbouw zwembad Bilthoven uitkomt en neem contact met ons op!

Download hier onze brochure vol inspiratie!

Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen voor jouw perfecte zwembad of plunge pool? Download dan onze brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure zwembad
Zwembaden
Plunge pools

Contactformulier

Samen jouw droomzwembad realiseren? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan